Pääsiäinen ! Ja kauan kaivattu pääsiäisloma ! Aika napata koira kiinni, nostaa se bussiin ja viedä käymään tapaamassa äitiä ja pikkusiskoa ja jos siellä veljiäkin näkisi, olisipa se "hienoa". Pepe on ollut 5 kertaa bussissa ja kahdesti junassa, joten hänen pitäisi osata matkustaa, mutta mutta.. hän on koira. :/ Ja koirat matkustavat tunnetusti Hyvin. :]

Talossa ei ole tällä hetkellä ruokaa ja bussi lähtee viideltä. Sitä ennen pitäisi keksiä, miten palautan kirjat kirjastoon käyttämättä koiraa siellä. Ovessa kun on kieltomerkki "koirilta pääsy kielletty." Tiesittekös, että elämästä tulee vähän hankalampaa tietyin osin, kun on jonkinnäköinen lemmikki ?

Olen ehkä taas hukannut yhden tenttikirjan.. tai sanotaanko, että vältyn vain tietämästä sen sijaintia. Sinänsä ei haittaa, mutta olisihan se olennaista, sillä olisin ottanut tenttikirjan mukaani (YÄÄÄÄGRGGGGG1!!!TENTTIKIRJOJA LOMALLA!!!!!#"¤""""!!!). Tiukka aikataulu loman jälkeen: 2 viikon aikana 3 tenttiä. Mutta sitten ei ole enää kuin yksi, ja sitten alkaa kesäloma ! Kylläpäs tämä aika vierähtelee mukavasti. Paras kun ei ala sitä ihmettelemään sen enempää.

Raveissa olin eilen 2.4. ja olisi erittäin mukavaa päästä raveihin Ylivieskaan ma 9.4. Voisi siis alkaa ylipuhua isää "voisitkosääviedämutjookojooeiköniin?ei sun aika käy pitkäksi, ei mulla mene siellä kuin pari--öö, nelisen tuntia??"

heheh. näkemisiin !