Heräsin helikopterin lapojen huiskeeseen ja huumaavaan roottorin ääneen. Kello tosin läheni kahtatoista, mutta nousin unenpöpperöisenä ja mitäänymmärtämättömänä ja menin takapihalle tuijottamaan matalalla pörräävää helikopteria..

ja nyt karkasi ajatus koska veljeltä oli kännykkä hukassa ja mun piti soittaa sille >:/

Ai niin, kaikki varmaan odottavat varmistusta ! Joo, se on totta. Meille tulee lapsi. Ketä onnistuu hankkimaan vuoden sisällä koiran, miehen ja lapsen ? No, vähän reippaan vuoden sisällä. Koirahan muutti talouteeni jotakuinkin 8 kk sitten. Ja nyt pitäis muuttaa yhteen miekkosen kanssa. Joku kaunis päivä mennään vielä vihille maistraatissa ja tehdään täysin kaheli häämatka..! Eipähän tule ainakaan aika pitkäksi. Olen tässä tutustunut epämiellyttävään seikkaan, nimittäin raskauspahoinvointiin. Olen vannonut jo sata kertaa etten varmasti tee enää yhtään lasta tän jälkeen.. Tai jos lääketiede kehittyis, ja mies voisi synnyttää. Harmi kyllä sellaista ei kuitenkaan tapahdu.

Niin tästä ei saa sitten kuiskia eteenpäin. Minä kun olen vielä tän kuun loppuun asti kotona, eikä äippä tiiä jutusta mitään. Ajattelin kertoa sille vasta joskus talven tultua. Eihän se sitäkään tiiä että seurusteluni on vakavaa :) Se toivoo että tämä olisi hetken hullutusta ja valitsisin loppujen lopuksi jonkun hissukan, joka on hänen työkaverinsa poika ja uskaltaa hädin tuskin sanoa tytöille "päivää". Sen lisäksi se kävisi vakaasti ansiotyössä vaikkapa Sievissä maitotehtaalla ja mikä parasta, asuisi vielä saman katon alla äitinsä kanssa tai edes naapurissa ! :) Harmi ettei saatu äipälle unelmavävyä. Ja vähän pahalta näyttää myös pikkusiskon kanssa.

Eipä tässä muuta. Ulkona on hellettä. Yksi ilta takapihalla oli hieno näytelmä, kun salamat välkkyivät taivaanrannassa ja varaston ympärillä parveili lepakoita ! Ne metsästivät perhosia. Veli meni seisomaan pihalle niin melkein törmäsivät päähän. Vaarallisia otuksia. Ensi viikolla olisi tentti. Jostain syystä tentti kuitenkin valtaa päässäni ajattelukapasiteettia varsin vähän. Heippahei, palaillaan astialle.

ps. niin joo, se alussa mainitsemani kopteri oli siis suorittamassa ilmakuvauksia. Varmaan sillä (kuljettajalla) oli hauskaa kun veljen kanssa pihalla tuijotettiin sitä. Luulen tietäväni mitä se ajatteli. "Voi näitä raukkoja kun eivät ole ikinä elävää helikopteriakaan nähneet", sillä lailla se varmasti ajatteli.

Jokohan pääsisi takaisin nukkumaan ? Varokaa vaan jos tulette raskaaksi niin sitten nukuttaa 24/7. Tai ainakin aina silloin kun ei voi pahoin.