en oikein taas muista, mitä olin kirjoittamassa tänne. olin menossa katsomaan typerää elokuvaa, mutta jäinkin sitten koneelle tekemään jotain vielä typerämpää.

täytyisi lukea candide ja d.h. lawrencen mies joka kuoli. niiden tusinan muun kirjan lisäksi. plus ne, jotka ovat edelleen kesken. perse, oon kirjastolle 50 senttiä velkaa. miksei ne ikinä muista tulla hakemaan kirjojani ajoissa ! säästyisivät tuoltakin perimiseltä. krrääääh.

kerroin sitten äidilleni vauvasta, voi räkä. se suuttui. se oli kyllä hyvin odotettavissa, nyt odotamme siis sitä, että maanjäristyksen vauriot tasoittuvat ja hänen hurja luonteensa taantuu. selvinnen luultavasti parhaiten sulkemalla puhelimen ja olemalla näyttäytymättä kotikotona jotain seuraavan puolen vuoden ajan. jos vaikka hiljaisuus vaikuttaisi ja äitikin pyytäisi saada päästä näkemään lapsenlastaan ! no, ehkä ihmeitä ei kuitenkaan joka asiassa tapahdu.

mutta iskä laittoi onnittelut pikkusiskoni kautta. kiitti, iskä. =)

tänään lenkkeilin. pepe sai taas uuden kaverin, kääpiöpinserin nimeltä tiitu. olin pelännyt pahempia rähinöitä mutta nehän tulivat ihan nätisti keskenään juttuun ! seuraavaksi treffataan koirapuistossa jonain epäsateisena päivänä. ensi viikoksi ne menivät lupaamaan pakkasta. voi paavali. :(