sinänsä erikoista olla 6. kuulla raskaana ja havaita, että ruokalassa joku mies yrittää iskeä sinua. eikö se nyt edes huomannut pömppömahaani ? tai pitikö se sitä jotenkin seksikkäänä ? :o en ole mies, joten en voi vastata tähän. mutta näin siis pääsi käymään ja olin enemmän tai vähemmän hämilläni. ei silleen, ihan fiksu tyyppi jonka kanssa oli mukava jutella. voisin jutella toistekin jos voisin olla varma hänen aikeistaan - tai siis aikeettomuudestaan.

kirjoitin 2 esseetä, ensimmäisen d.h. lawrencen pienoisromaanista Mies joka kuoli, toisen emile zolan romaanista Germinal. jälkimmäisestä pidin enemmän. ehkä siksi että tunnen erään rastapäisen, vaalean ranskalaisen nimeltä Etienne. Etienne on valokuvaaja, terkkuja hänelle ja tyttöystävälleen Minalle! lainasin Etienneltä viime kesänä ihanaa laajakuvazoomobjektiivia, jolle kertyis hintaa lähes tonni, jos haluaisin sellaisen. huokaus. tahtoooooooooo!! mutta kaikkinensa, hipit on hauskoja tyyppejä.. :)   esseistä vielä että ensimmäinen meni päin persettä koska aikaa oli liian vähän. kirjoitin lopulta koko esseen 3 tunnissa, deadline päättyi siihen. toinen essee meni päin persettä koska en mistään oikein löytänyt ko. kirjan ensimmäistä osaa. toisen osan sain lainaan, laiha lohtu. mutta selvisihän siitäkin mitä lopussa tapahtui. hah hah ! ensi viikoksi pitäis lukea sartren Inho, eikä sitäkään saa mistään! kysyin mm. kaupungin kolmesta kirjakaupasta; ei saatavana. mistä hangosta sen kirjan sitten kaivan ? joka omistaa tuon kirjan, lähettäköön sen minulle välittömästi !!! eli nyt heti.

mörkö ja sen tyttöystävä jenni olisivat tulossa käymään just kun olen pois. harmi! tahtoo nähdä mörkön. mörkö on yleensä aina kännissä ja sen jutut on ihan päättömiä. silti mörkökin on aika hauska, varmaan siksi koska se pitää aina tyylinsä. penteleen k-näppäin ei toimi. haluan uuden tietokoneen ! joulupukki..? oletko kuulolla......?

viimeaikaiseen lukemistooni ovat kuuluneet d.h.lawrencen ja zolan lisäksi diderot ja chateaubriand. toisaalta en ole kyllä lukenut paljon mitään. no, nyt luen lawrencen St. Mawria. toiseen tenttiin pitää lukea homerosta ja vergiliuksen aeneista sekä honore de balzacin novelli Tuntematon mestariteos. ja joku keatsin runo. jopa kerrankin sivistän itseäni. :)

keksin myös lopulta mitä isälle voi ostaa joululahjaksi! upeaa. arpoja ja suklaata tietenkin. sovimme veljeni kanssa, että minä ostan suklaat ja veli arvat. äidin paketinkin maksoimme kahteen pekkaan. ja veljille ajateltiin ostaa yhteinen lahja pikkusiskon kera. olen oikeastaan jo hankkinut kaikki joululahjat. puuttuu enää veljien lahja plus tuo isän suklaarasia. eilen hemmottelinkin ihan itseäni, ja ostin tuoksukynttilöitä. paljon ei ole varaa kuitenkaan tuhlata, laskuja on iso pino ja koira on vietävä tänään eläinlääkärille rokotukseen, eiköhän sekin niele pitkän pennin.

lähden keittämään kahvia..voikaa hyvin, hipit, ja muistakaa lähettää edes yksi joulukortti ! jos teillä on vaikeuksia keksiä kenelle sen voisitte lähettää, lähettäkää se vaikka naapurille.

PS Huomatkaa kaupalliset tiedotteet ! Aion röyhkeästi hyötyä, jos joku tilaa jonkun tuotteen kauttani. Pepe tarvitsisi uudet valjaat ja pitemmän hihnan, ja tämä persaukinen omistaja ei vielä kykene hommaamaan niitä. :/