Niin vain kävi, että kevät tuli. Mutta kuka siitä kerkeää nauttia ?

Tänään oli italian tentti. Menin sinne kolmen tunnin pätkittäisellä nukkumisella. Ei ole kuulkaas tenttiminen ja vauvanhoito mitenkään erityisen houkutteleva yhdistelmä. Nuorimies kävi tänään neuvolassa ja hänet mittailtiin ja punnittiin. Pipo 36,8cm, paino 3840g ja pituus 52,5cm. Painoa on siis tullut kilo lisää vajaassa kolmessa viikossa :D

1474173.jpg

Siinäpä hän on 11.4.2008 eli noin viikko sitten.

Eilen palautin proseminaarityöni, se on tosin vielä keskeneräinen. Uskon kuitenkin ihmisten ymmärtävän, että 3-viikkoisen kanssa prosemman tekeminenkin on aika haastavaa. Väkersin siitä kuitenkin 15-sivuisen, jopa tähän hätään, ja uskallan jopa olla ylpeä aikaansaannoksestani. Huomenna tulee yksi kaveri kylään. Apua, pitäisi tiskata! Kukahan sen suorittaisi. Avokkikin on kiitettävän väsynyt, vaikka nukkui viime yönä ainakin kolme tuntia pitempään kuin minä. Mä heräsin kahdeksalta lukemaan tenttiin, syötin siinä välillä lasta pari kertaa ja vaihdoin vaippoja. Neuvolassa mulle sanottiin tänään ettei mun tarvi olla mikään superäiti. Voisin jopa välillä nukkua. !!!!! Mutta vieroksun korvikkeen antamista ja ei avokin tarvi mun puolesta valvoa. Tai en tiedä. Ehkä minäkin sitä unta tarviin. Kolme viikkoa on hurahtanut elämässä niin, että pisin unipätkä on ollut n. 4 tuntia. Aika järkyttävää.

Maanantaina pitää proseminaari siis esittää. 6.5. on työn lopullinen palautuspäivä ja 10.5. kirjallisuuden tentti, ja 16.5. meinasin tenttiä filosofiaa. Luin eilen pojalle italian epäsäännöllisiä verbejä ääneen. Kyllä tulee pojasta hyvin paljon äitiään fiksumpi. Kohta päästään treenaamaan hänen kanssaan kirjallisuudenteorioita! Hän imeskelee Ferdinand de Saussuren oppeja narratologiasta jo äidinmaidossaan! (vai tiesikö Saussure edes mitään narratologiasta? heh, heh. Voi väsynyttä päätäni.)

Alla olevasta näkyy, kuinka poika olisi jo kovasti opettelemassa konttaamista. Vaan on siihen vielä matkaa. Tänään hänelle iskettiin tuti suuhun. On tuo imeskelytarve vintiöllä sen verran kova. Mistä lie moisen perinyt!!!! :o

1474215.jpg

Ja KÄÄK! Kohta pojalla pitäisi olla nimikin. On meillä toki visio. Toinen nimi on Eemeli. Etunimeä en paljasta, koska se ei ole vielä varma. :)

Kohta on toukokuu ! (ja sitten kesäkuu<3 )

PS. Näistä painoasioista "piilovittuilleille" tiedoksi, että sellainen mies kuin Albert Einstein mahtui syntyessään litran tölkkiin. ;)