Tuo poika siis. Järisyttävän nopeasti se kasvaa. Voi nyyh!

Pitäis pitää kirjaa mitä poika milloinkin tekee ja oppii. Eilen se ensimmäiset kertansa otti ja muksahti mahalta selälleen. Jonnekin olen merkinnyt, että 4.5. hän olisi päätään kannatellut kunnolla, mahallaan ollessaan. Ja 7.5. ilmestyi ensimmäinen hymy :) Silloin oltiin isän puolen mummolassa käymässä.

Ajattelin aloittaa kesän kunniaksi sukututkimusprojektin. Sain kyllä heti aluksi  takapakkia kun kuulin, miten paljon sukututkimuksen aloittaminen maksaa. Pitäisi uskaltaa rohjeta lähettää tarjouspyyntö kirkkoherranvirastoon, ja kysellä, millä hinnalla ne kaivelisivat minulle vanhoja. Kukaties tästä projektista kirjoittaa vaikka kirjan! Ainakin jos löytyy tarpeeksi monta mus..öh, romania ja merirosvoa ja vapaussodassa teloitettua punakaartilaista. Jotain sivustoa selasin missä oli ko sodassa ammuttuja bolssevikkeja lupaavasti omalla sukunimelläni. No, onhan sukunimeni tosin yleinen. Mutta kun etunimetkin niin hyvin täsmäsivät! Olivat kuitenkin sukulaisia!

Yritin tiirailla ulos, tulisiko edes kunnon ukkosmyräkkä. No ei. Avo nukkuu. Suutuin sille eilen kun me ei oikeastaan viime viikolla nähtykään, saati että oltais juteltu. Sunnuntai-iltana se vaivautui kotiin joskus 7 maissa. Juu, tuntuu että perhe on ikuinen kakkonen ! Mies voi näköjään tehdä suunnilleen mitä huvittaa, naisella on se velvollisuus edelleen jäädä kotiin ja hoitaa lasta! Tekee ihan mieli jättää se tuon pennun kanssa yksin vaikka viikonlopuksi niin näkisi millaista se on. Hyvä kun muistaa enää kuinka vaipat vaihdetaan. Puhumattakaan siitä kuinka paljon on jo ehtinyt missata pienen elämän alkutaipaleen ihmeellisyyksiä, toinen kun kasvaa koko ajan ja kehittää jotain uutta. :)

No, varsinaisesti en ajattele ihan noin mutta suuttuneena kylläkin. Meikäläisenkin tekisi mieli joskus nähdä muutakin kuin nää vi##n neljä seinää ya know?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vaikka lapsi on ihana ja koira välillä ihan jees niin eivät sentään korvaa täyspainoista ihmissuhdetta. (huh, meinasin kirjoittaa ihmissutta. :S )

Ah, SAINPAS PURKAUTUA

edes VÄHÄN.

 

No, sitten tilannekomiikkaa.

1650703.jpg

<Pienen pojan ujo hymy.>

1650704.jpg

1650711.jpg

<Nakupelleilyä !!!>

1650719.jpg

1650722.jpg

<Äiti laulaa laa-laa ja poika jokeltelee perässä. Tässäkin osanakuillaan ! :) >

1650729.jpg

<Tuuti-lulla, antaa unen tulla... >