Pekka-Eric Auvinen ja Matti Saari. Ajankohdan kuumat nimet, mutta miksi? Mikä tässä yhteiskunnassa oikein mättää? Olen luullut (ja kuullut) Suomen olevan hyvinvointivaltio, mutta eikö tämä pidäkään paikkansa? Voiko luulo olla väärä!? Maassamme on tuhansia työttömiä ja tuhansia väliinputoajia, joiden asiat eivät kiinnosta ketään, kaikkein vähiten päättäjiä. Lisäksi meillä on vapaan kasvatuksen saanut nuoriso, jolla ei näköjään ole empatiakykyä eikä elämäntahtoa. Eläköön hyvinvointivaltio nimeltä Suomi!!!

Syitä  viime aikoina tapahtuneisiin traagisiin selkkauksiin emme voi tietää. Liekö syynä juuri vapaa kasvatus? Juu, annetaan lasten tehdä mitä huvittaa, kunhan eivät ole tiellä. Ei niille tarvitse keksiä tekemistä, ne osaa hyvin viihdyttää itse itseään. Nuoret on fiksuja. Ne löytää oman tiensä vaikeuksitta, ei tartte auttaa. Ei tarvi apua pyytää ja jos pyytääkin, niin ei auteta. Kyllä ne itse osaa. Eikä vanhemmilla ole aikaa kun ne ovat aina töissä. Tai jossain. Ja jos jotain kurittomuutta tekevätkin, niin hymyillään vaan ja pistetään nuoruuden piikkiin. Kaikki ne joskus hölmöilee.

Joo, kunnes jätetään se nuori oman onnensa nojaan ja annetaan sen ampua kavereitten päät mäsäksi. Eläköön hyvinvointivaltio ja kaikenvoipa yksilönvapaus! Eläköön Suomi!

Tässä juuri pohdimme kaverin kanssa, käärimmekö lapsemme pumpuliin ja hommaammeko sille kotiopettajan, kun tulee aika laittaa lapsipolo koulutielle. Kumma kyllä, kun tuntuu, että turvallisempaa oli varmaan asua Suomessa ennen vanhaan, kun metsän pedot, sairaudet ja sää olivat pahin uhka ihmiselle. In Finland we have this thing called REILU MEININKI. In your dreams !