Mulla oli joku suunnitelma kirjoittaa tähän ihan älyttömän hyvä ja naseva kirjoitus Naisista. Nyt kun lopulta päädyn kirjoittamaan tätä pahuksen blogia, olen niin väsynyt että hädin tuskin muistan olevani nainen. Kirjoitan tätä siis lähinnä aivottomana ja sukupuolettomana, ehkä oikeastaan siis melko epäihmisenä jopa! Mitä mainioin bloginkirjoitustuuli tää.

(Ajatella, jos joku oikeasti lukee näitä "vuodatuksia".)

Siinä minun alkuperäisessä bloginkirjoitussuunnitelmassa oli ainakin tällainen pätkä, jonka nyt kaivan sumuisten aivolohkojeni syövereistä. Harmi kun en voi sanoa kummasta aivolohkosta, olisihan sellainen epärelevantti pikkukuriositeettikin ollut mukava lisä tähän. Mutta kun ei voi aina saada kaikkee, tai ees osaa siitä! Kyllähän sen jo hermeneutikot tiesi!

"Kun tässä kävelee pussi kädessä heiluen sillan yli, ja ajattelee kaikkia niitä naisia, jotka ovat kävelleet tämän saman sillan yli, samaisessa mielentilassa, mieli täynnä toivoa, pelkoa, odotusta, kaihoa, malttamattomuutta, epäuskoa ja uskoa, ja taas toivoa ja pelkoa - sitä kykenee vain ajattelemaan, miten monimutkainen on nainen ja elämä. Joillekin tuo pussi on kenties ollut enemmän täynnä epävarmuutta kuin toisille, toisille se on ollut enemmän yksi ja sama kuin toisille, toisille se on merkinnyt monen vuoden odottamista ja toisille ehkä vain tätä yhtä kertaa, mutta kuitenkin, kaikki he ovat kävelleet tämän saman sillan yli. Kesällä tai talvella, erilaisissa vaatteissa, osa ehkä jo monetta kertaa, toiset vasta sitä ensimmäistä kertaa, pussi kädessä polttaen, ehkä tuntuen jopa yllättävän painavalta.

Joku on ehkä ostanut pussin sisällön vain malttamattomuudesta, toinen uteliaisuudesta, kolmas täynnä toivoa, neljäs pelonsekaisin ja inhon tuntein, ja väliin mahtuu vielä monta välimuotoakin! Osa heistä on ehkä ollut jo varmoja, toiset epäilevät, toiset vain toivovat vaikka ovatkin epätoivoisia ja ehkä jopa toivottomia.

Niin monet ovat kulkeneet tämän sillan yli. Pää täynnä ajatuksia, menneestä ja tulevasta, eritoten tulevasta- siitä mitä tämä merkitsee, ovatko he valmiita, mitä tämä uusi askel mahtaa tarkoittaa, jos se toteutuu! Tuleeko siitä onnellinen asia, kestääkö se, miten oma elämä muuttuu, muuttuuko se, miltä se tuntuu, mitä ylipäänsä tapahtuu, kestävätkö he sen, jos se ei kestäkään? Sehän tarkoittaa myös tulevaisuutta,joka on epävarmaa, jotain mikä ei ole heidän käsissään, kaikki on riippuvaista kohtalosta, joka saattaa olla ihan mitä mieltä tahansa! Kohtalo jos kuka on mielialoiltaan ailahtelevainen (nainen), hän saattaa tehdä tänään näin ja huomenna jo noin! Kukaan hänen lähellään ei ole turvassa! Antaisitko siis jotain elämässäsi noin julman kohtalon huomaan! Mahdatko olla valmis moiseen riskiin? "

Nyt mies tuli höpöttämään viereeni jotain, joten menetin yhteyden aivolohkooni. No voi kurjuus! Niin hailea on veteen piirretty viiva. Ja kun tulin kotiin, näkyi testissä kaksi punaista viivaa.

Olin viikonloppuna Längelmäen raveissa kuvaamassa. Akut on kyllä kamerasta ihan lopussa, uudet pitäisi ostaa. Toinen kesti 10min ja simahti ravien jälkeen lopullisesti, toinen kesti sen 2h nippa nappa, kun rajoitin kuvaamista todella paljon.

Tonikin täyttää kohta 1v. Pitäsköhän mun väsätä kakku. Pitääkö mun. Menin yhdelle kurssillekin, se työllistää. Opettelen koodaamaan www-sivuja ja tekemään kuvankäsittelyjuttuja. Vau, yo:n ehkä hyödyllisin kurssi kuuteen vuoteen! Hohoo!