Kone herjaa. En mä pysty päivittämään! :(

Jotain ihanaa tässäkin kurjassa arjessa! Me muutamme :) Ensimmäinen asunto, joka tullee tuntumaan kodilta! (poislukien se Valkeakosken 75-neliöinen kämppä, jossa asuin kesällä 2006.<3)

Me saadaan tilaa 76,5 neliöö. Oma sauna. Kaksi makuuhuonetta! Parveke. Ensimmäinen kerros, joten Tonikaan ei sitten tipu korkealta. :p

Oma makuuhuone! Jotain semmoista luksusta, jota en oikein muistakaan. Toni saadaan asetettua lastenhuoneeseen. Olkkariin tulee ehkä vain pöytä, jossain vaiheessa sohva ja kirjahylly. Kun tämänhetkinen olkkarimme on jaettuna isännän työtilaan kahden sohvan muodostamaan "väliin", jossa on tilaa ehkä neliö. Lapsella paljon tilaa leikkiä. ;(

Juu, onhan tämä kaksioksi aika iso, kun on 55 neliötä, mutta meitä on kolme. Ja kohta meitä on jo neljä.

Aloin lukea Strindbergiä, joku ihmeellinen Tukholman-kuvaus, jonka pitäisi säväyttää. En saa oikein mitään kiksejä. Johtunee siitä, kun en ole koskaan käynyt Tukholmassa. Mutta hetkinen, eikö sen pitäisi säväyttää joka tapauksessa vai mitä? Ehkä minä sitten joskus käyn Tukholmassa ja luen sitten Strindbergini uudestaan ja mietin, mitä yhteyttä tällä 1800-luvun kirjalla on 2000-luvun Tukholman kanssa.

Lossi on muka jo niin kovettunut? :( Eikä. Sinä vaan luet vääränlaisia kirjoja. Etsi jotain, mikä koskettaa ja puhuttaa. Minä joskus ajattelen, miksi meitä kirjallisuudenopiskelijoita kiusataan joillain 1xxx-luvuilta olevilla teoksilla. Kun koskettavampaa kuitenkin on se, mitä tapahtuu tänään, nyt ja kaikkialla. Lisää nykykirjoja kirjallisuuden opiskeluun!

Miksei se posti jo tuu? Tahtoo päästä lukemaan keskiviikkoista Aku Ankkaa. :) Juuri kun tuhlasin vähät rahani tililtä kestotilausjakson maksamiseen.

Olen koukuttunut Ankkaan. :O