No on on ! Tänäänkin oli ihan hurjat 10 astetta pakkasta! Ainakin meidän mittarissa, joka aina valehtelee. Mutta minulta on jäänyt kertomatta muutama hevosuutinen, koska olen ollut laiska. En kirjoittanut tänne edes ystävänpäiväterveisiä, koska en harrasta sellaista kuin ystävänpäivä. Mielestäni ystävänpäivä on joka päivä. Vai..?

Highest Glory 11,5a on siirtynyt ajasta ikuisuuteen 12.2.2006. Ikävää, mutta suosikkioriini Smooth Blend kuoli viime vuonna, aina näitä välillä sattuu. :( Menehtyihän Mombasakin..ja Viltterin Vile. Elämä on. Mutta Suomeen on taas tuotu uusi ori lisää...Tällä kertaa sellainen kuin No Chip 12,6a. Orin uusi omistaja on No More Chips Stable ja se on ostettu Ruotsista, Stefan Melanderilta. No Chip on syntynyt USA:ssa ja Suomessa sitä valmentaa Seppo Markkula. No Chipin isä on Pine Chip, emä Worldclass Victory ja emänisä Valley Victory. Mielenkiintoista nähdä Valley Victory suvussa emän puolella. Worldclass Victorylla on Blodbankenin mukaan 3 varsaa, joista No Chip on vanhin. Emälinja menee Honor Brightin ja Lettie Leen kautta Leetelliin. Emänemä Intercontinentalilla on mahtava jälkeläisjoukko, mm. Hambletonian-voittaja Continentalvictory (Valley Victory) ja täysveljensä Victory Abroad 11,2a, joka on siitosoriina Ruotsissa. Siis erittäin mielenkiintoinen suku! Mainittakoon vielä, että No Chip on vasta nelivuotias. Odotan mielenkiinnolla, jotta näen sen kilpailevan.

Ehkä tämä tältä erää riittää...koska minun on pestävä tänään pyykkiä! Voi kurjaa, en voi aina kirjoittaa. :p Pitäkäähän hatuistanne kiinni, ulkona tuulee!