Lossi tossa pohti kerran oonko mä oikeesti olemassa, niin. Kai mä oon :D Tai ei sitä tiiä. Jos me kaikki ollaankin vain ...ILLUUSIO ! 

Kaverini Vehmaalta soitti minulle tänään. Donna, se kultainen heponen jolla minäkin opettelin ratsastamaan, matkustaa keskiviikkona laukkailemaan vihreämmillä laitumilla. Jalkavaivat ovat käyneet niin pahoiksi että hällä on enää yksi toimiva jalka -ja mikä ironisinta, se on se jalka mitä hoideltiin koko se aika kun Vehmaalla oltiin. Etujalat, etenkin toinen, pettävät alta, hevonen pitää toista etusta koko ajan koukussa. Kaiken lisäksi on taas iskenyt imppari (imusuonentulehdus). Kaverini oli vakavasti harkinnut ja tullut siihen tulokseen, että on aika päästä uskollinen ystävä, 22-vuotias hepparouva ikuiseen uneen.

Lepää rauhassa, Donna. Heppojen taivaassa riittää ihan varmasti porkkanoita! :)

Donna oli ihana lempeä hevonen, isokorvainen, valtava 170-säkäinen jättiläinen. Jolla oli mahtava ruokahalu. Lopetuspäätöstä helpottaa se että hevonen eli hyvän elämän, varsinkin viimeiset vuotensa valtavalla monen hehtaarin laitumella, jolloin sai olla sataprosenttisesti hevonen kahden muun hevosvanhuksen kanssa.

 

Ja sitten omaa napaa: Oltiin jouluturneella, käytiin Hankasalmen-sukulaisissa ja Reisjärvellä ja palattiin aatoksi kaupunkiin ja vietettiin aattoilta mummilassa. Sen jälkeen ollaankin oltu kotona ja ihmetelty pakkasta, reippaat parikymmentä astetta ollut parina päivänä. Ja lunta on todellakin tullut, niin että nyt on valkeat hanget!! Ovathan ne kauniita...on tämä maa ankara, kaunis mutta kylmä.

Yksi kaveri Vantaalta aikoi tulla meille uudenvuoden viettoon, se meinaa paljon kuumaa glögiä ja torttuja!

ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!!!

jatketaan taas ensi vuonna...