PAKSUN JA KALJUN PUUHAT

Naapurirapun pariskunta on osoittautunut aika mielenkiintoiseksi  seurantakohteeksi. Meidän rappukäytävässä asuu Kalju, jonka voi myös erään lempinimeensä viittaavan yhdistyksen takamiehenä bongata netistä. Hän on oikein mukava mies joka polttelee aitoa piippua. Autoa hällä ei ole mutta veikkaamme että hän on entinen taksikuski. Joka nykyisin pyörittelee netissä ainakin pientä matkatoimistoa.

Paksu on naapurin rouvan mies. Ex-mieheksi olemme häntä veikkailleet. Tai ainakin tulevaksi entiseksi, sillä ajoittain häntä ei näy ollenkaan, ja kun näkyy, hän käy kääntymässä vain. Hän on vähän hissukka, tuntuu ettei järki ihan käy täysillä, tai mistä sen tietää. Juttelee hän ihan fiksusti kyllä. Paksulla ja rouvallaan on kaksi lasta, joista toinen on tosi terävä. Toinen menee taksilla kouluun päivittäin.

Paksun ja rouvan kuvioon tuli yllättävä käänne, kun aloimme bongata Paksun rouvaa yhä useammin meidän rapusta. Hän oli tavannut Kaljun. Toisinaan hän vei Kaljulle ruokaa. Toisinaan törmäsimme Kaljuun ja Rouvaan alaovella. Toisinaan he olivat ulkona tupakalla yhdessä. Paksun lapset ovat alkaneet puhutella Kaljua etunimellä. Nykyään Rouva ja Kalju tulevat käsikynkässä vastaan ja seurustelevat avoimesti - mutta hauskan tästä hommasta tekee se, että Paksu pyörii edelleen kuvioissa mukana ja juttelee iloisesti Kaljun kanssa. Olemmepa jopa huomioineet tilanteen jossa Paksu oli käymässä "kotonaan" ja juuri lähdössä pois kun Rouva kutsui Kaljun heille saunomaan.

Mutta mikäs siinä, jos tällainen järjestely toimii. On lapsillakin sitten kaksi kotia. Ykköskoti ja kakkoskoti. Ja Kaljulla sauna, kun hänen asunnossa ei semmosta ole.

Nyt pitää vielä palata aiheeseen LADAMIES. Hänen toilauksiaan kun riittää. Viimeisin toilailu paljastui männäviikolla, kun luimme lehdestä, että etsiskeltiin etusäleikkönsä menettänyttä Volkkaria, joka oli pamauttanut Micran perään. Aloimme heti epäillä, että kyseessä voisi olla Ladamies. No, eilen kyseinen VW löytyi läheisen päiväkodin vierestä ja näyttää pahasti samalta, jolla kyseinen herra on viimeksi ajellut. Näin meillä, ei pääse olemaan tylsää, kun on naapurina LADAMIES!

Minulla on vielä kerrottavaa BX- ja Mazda-äijistä, mutta heitä pitää hitusen vielä tarkkailla lisää. Pidän teitä siis vielä jännityksessä!