Olin sunnuntaina katsomassa Iggyä. <3 Hienoa meininkiä jälleen kerran. Mielestäni esitetetyt piisit eivät vain vetäneet vertoja viimevuotiselle Saunan keikalle, eikä tälläkään kertaa vielä saanut kuulla Gimme Dangeria ! Iggyn on pakko tulla ainakin vielä kerran takaisin ja esittää se fuckin' Gimme Danger ! Muuten en ala !

Esitetyissä oli piisejä myös uudelta levyltä, ainakin My idea of Fun The Weirdnessiltä ja Skull Ringiltä nimikkopiisi ja aina yhtä mukavasti tarttuva Little Electric Chair joka kuultiin jo Saunassa. I wanna be your dog kuultiin kahtena eri versiona. Itseäni vähän häiritsivät turhat hallitehosteet, pöööh ! Mut makunsa kullakin. Oli se silti hiano keikka ja Iggy on edelleen rautaa =)

Oli muutenkin ihan hauska Helsingin-reissu muutenkin, pysähdyttiin matkalla Hämeenkoskella ja Pepe (joka oli myös mukana, ei kuitenkaan sentään ihan keikalla asti) tutustui yhteen tyyppiin jonka ensin meinasi syödä. Sitten se tarjosi Pepelle kärpäsenraadon ja niistä tuli parhaat kaverit. Helsingissä Pepe tutustui Mörköön ja ne oli heti bestikset. On se kumma eläin. Ensi viikolla pitäis käydä Turuus. Jos siellä vaikka näkisi tuttuja ja saisi synttärikakkua. Nam nam. Mulla on nykyään kauhea nälkä koko ajan. =( Eilenkin "eksyin" koulun jälkeen Heseen. Aijai.

Ai niin muuten tänään on sen WTC:n muistelupäivä. Silloin kun kaikki tapahtui, olin Vehmaalla ja just syönyt pötsin täyteen sapuskaa, kun aloin katsella telkkaria ja siellä esiteltiin kahden tornin sortumista. Ei se silti niin dramaattiselta tuntunut, koko ajanhan maailmalla tapahtuu jotain sekasortoista. Tähän turtuu ! Ja mitä on seurannut siitä kun muutama tuhat amerikkalaista kuolee jokseenkin hämärissä olosuhteissa ? Lisää tappamista. :/ Järjetöntä meininkiä tää.

Eilen alkoi luennotkin. Some things never change. Syksy saapuu jälleen. Kylmyys. Hyi hemmetti. Pepe makaa sohvalla selällään. Nyt mennään ulos, sitten luennolle. K-näppäin on puoliksi irti. Radiossa soi Groove. Olin muuten viikko sitten raveissa ja siellä oli hyytävän kylmä. Karkasin jo puolessa välissä sisätiloihin.

En tykkää talvesta. >:/

ps. tässä lopussa olisi teille kuva, mutta se ei näy ! hah hah.

892672.jpg