Jonka jokainen on varmasti joskus huomannut, jos on odottanut jotakin ?

37. viikko menossa. Voisi siis luulla, että vauva syntyy milloin tahansa. Syntyisikin jo pian ! Tai no, ainahan se olisi parempi että mitä isommaksi malttaa tuolla vatsassa kasvaa. Mulla olisi vain niin kova kiire ja hätä saada kaikkihetinyt:)

Syön porkkanaa. Jostain syystä kauhea nälkä koko ajan. Voisin vetää uskomattoman määrän ruokaa kurkkuuni. Sinänsä kiva, neuvolassa kun sanoivat että saan huoletta syödä mitä vain. Ei ole pelkoa että tulen liian lihavaksi !

Jestas kun katsoin itseäni peilistä. Olen tynnyri. Ei vatsa tunnu noin isolta, mutta näköjään se vain on. Ihmekökään sitten kun joka yö ahdistaa ja kävelystä on tullut niin ärtsyn kömpelöä. On supistellutkin parina yönä. Jospa sittenkin vauva päättää joskus pulpahtaa ulos! Skypetin mieheni veljen kanssa, sen velipoijjan siis joka majailee tällä hetkellä jossain Etiopian Abyssiniassa, ja hän vaati hankkimaan web-kameran koska haluaa nähdä "rääkyväisen sukulaisen kunhan se plupsahtaa ulos". Tyyppi kun ei itse rantaudu Suomeen ilmeisesti ainakaan seuraavaan puoleen vuoteen. Skypet ja kaikki. Ihmeellisiä keksintöjä. Ei voi ymmärtää. Ennen sentään oltiin melko kunniallisia ja kirjoitettiin kirjeitä. Olen muuten ajatellut että voisin ikään kuin palata menneisyyteen, ja aloittaa uudelleen kirjeenvaihdon. Kuka haluaisi alkaa kirjekaverikseni ? (ja hyödyttää samalla postimerkkikokoelmaani)

Olen miettinyt sekä ekologisia että taloudellisia seikkoja, eli meinaan vauvan kanssa kokeilla kestovaippailua. Jos käytän yhdenkin kestovaipan päivässä, siinä säästyy yksi kertakäyttövaippa. Kertakäyttövaipoista kertyy vuosittain uskomaton määrä jätettä. Lisäksi ne ovat aivan liian mukavia lapsille, eli kestovaippoja käyttämällä lapset oppivat nopeammin potalle, ja sekin vähentää jätteen määrää. Ihmiset ovat ehkä liian vierautuneita luonnosta, koska he inhoavat ajatusta kertakäyttövaipoista. "Hyi hitsi, vaipat haisee ja niissä on kakkaa !" "Hyi kamala, ei kakkavaippaan pysty koskemaan saati pesemään ja vielä käyttämään uudestaan, hyi yök, hirveitä bakteeripesiä!!!" No, onneksi tässä ei ole tähänkään asti eletty niin bakteeritonta ja hygieenistä elämää. :D Väittäisin silti säilyneeni aika terveenä, siitä huolimatta ! En potenut kuluneenakaan talvena flunssaa. Eli olin viimeksi sairaana maaliskuussa 2001, onhan siitä jo tovi.

Opintolainalla eläminen on hulppeaa, ostin digiboksinkin. Sellainen maksoi tarjouksessa 59,90e. Kallista lystiä kuten elämä yleensä on. Toisinaan mitään ei saa ilmaiseksi, toisinaan saa. Tätini lupasi lähettää mulle verhot. Hänellä oli sellaiset ylimääräiset. Halusin sinisävyiset verhot keittiöön, kun siellä on siniset kaapit ja äidiltäni sain sinivihreän maton. Se on tosi hieno ja sopii täydellisesti keittiöön. Verhot vielä kruunaavat kokonaisuuden ! Nyt kun saisin sävytettyä vielä makkarinkin. Siellä on ruskeavalkoinen ja punaraitainen matto, vihreät verhot ja sinivalkoinen sängyn päiväpeitto, siis täydellinen päänsärky ! Olohuone taas on niin täynnä tavaraa, että siitä on turha lähteä sanomaan yhtään mitään. Vein vanhan telkkarini pikkusiskolle ja lahjoitimme sinne samalla avokin vanhan tietokoneen näytön. Osa romuista siis poistunut ja kämppäni tyhjentämisen myötä iso kasa tavaraa tuli tilalle. :D Siis täydellinen kaaos olohuoneessa.

Vieressäni olisi iso kasa kirjoja jotka voisin myydä. Ostakaa ? Ostakaa myös tuo avokin mopo, se on yrittänyt myydä sitä jo puoli vuotta. Tai ei se oikeastaan mopo ole, se on melkein auto tai jotain siltä väliltä. Kukaan ei oikein tiedä, mikä se on.

Ensi viikonloppuna pääsemme Pepen kanssa pällistelemään jotain Eläkeläisten laulajaa. Heippahei! Ehkä pääsen pian jo jakautumaan, ehkä. Toiveissa ainakin olis.