Hip hei. Ei ole syytä hymyyn. Oksettaa. Ei ole rahaa. Päätä särkee. Ois nälkä, mutta mikään ruoka ei maistu millekään. Mistä on siis kysymys ? Ei kai mistään. Tämä on ihan normaalia ! Viime viikolla vannoin ainakin 7 kertaa etten ikinä enää aio olla raskaana. Joten pitääkö siis hylätä ns. haaveet kahdesta lapsesta ? Olisi edes tuo adoptoiminen esmes Kiinasta halvempaa, kallistuisin pian siihen vaihtoehtoon. Mutta kun ovat tehneet siitä niin pirun kallista ja hankalaa. Mitäs muuta sopii odottaa asiasta, johon sisältyy rutkasti politiikkaa, ihmisten hyvinvoinnista viis.

Olin perjantaina piiitkästä aikaa katsomassa raveja. Kuvasinkin siellä. Sitä ennen olin 3.9. raveissa, joista tosin kuvasaalis ei ollut kovin kattava. Särki ihan sairaasti vatsaa ja meinasin paleltua. Olen niin lämminverinen ! En sovellu lainkaan tähän ilmastoon. Seuraavat ravit olis parin päivän päästä 5.10. Ne on taas iltaravit, joten saa nähdä, viitsinkö lainkaan mennä sinne. Voi olla että jäävät väliin, mikäli lämpötila on alle 10 astetta, sataa vettä tai tikku-ukkoja. Mutta jos sataa tikkunekkuja niin en tosiaan jätä väliin. Saattaa olla että menen ihan katsomaan ja jännäämään parin tutun kopukan juoksuja. Sieltä sisältä, lämpimästä käsin. :) Mukavuudenhaluinen kuin olen.

Muuta ei tänne oikeastaan. Pepessä oli tänään punkki, ällöttävää. Luulin että niistä oltaisiin jo tälle vuodelle päästy, mutta ei. Vielä näyttävät olevan valitettavan voimissaan :( Inhoja ötököitä !!!