Hoo, meilleppä  syntyi poika !

Se tapahtui lauantaina kello 2:07. Johan tuota kerkesin maailmaan saatella 23 tuntia, oli muuten elämäni ehdottomasti rajuin ja rankin vuorokausi. Loppuvaiheessa olin ihan sekaisin sillä sain jonkun infektion ja nousi kuume, ja sain tujut antibiootit. Kuitenkin piti vain jaksaa ponnistaa vaikken ollut välillä edes tajuissani (sen kuulemma näki, avokki kertoi)! Onneksi poika oli pieni, 2870g ja 48cm. Sattui toinenkin tapaus, nimittäin istukka jäi kohtuun koska napanuora oli kiinni kalvoissa eikä istukassa kuten normaalisti. Olisin joutunut leikkaukseen, ellei paikalle olisi löydetty osaavaa lääkäriä, joka runnoi istukan irti (mun hörppiessä naamariin vahvasti ilokaasua).

Joo, tällaista. :D Olen kuitenkin toipunut hyvin, lonkkasärky tosin on vielä olemassa, mutta hellittämään päin. Tänään olen jo kävellyt ahkerasti sinne tänne, kivusta huolimatta. Koira oli ihmeissään kun pikkuäijä muutti meille. Se on kova syömään, on jo ylittänyt oman syntymäpainonsa. On se kova parkumaankin, ei ole ainakaan multa perinyt keuhkojaan (vaikka synnytyksen aikana kuulemma huusin ihan uskomattoman lujaa, -joo, sen verran muistan itsekin)

Ei kai tässä muuta. Eilen oli pikkuäijän eka kylpy. Tänään se kävi ekaa kertaa Prismassa ja lenkillä vaunuissa. On niin paljon uutta ihmeteltävää. Palailen tänne kirjailemaan jahka taas kerkeän. Voikaahan paksusti, edelleen ! :)