Aioin tänään ihan varmasti kirjoittaa jostain tärkeästä, mutta unohdin, mitä se oli. Jos sitä oikeasti olikaan?

Koska olen lähtenyt tälle hevoslinjalle, mainittakoon tässä nyt sitten vastikään Suomeen siitoskäyttöön vuokrattu ori. Kyseessä on Lass Dancer 12,3a, 11-vuotias ruotsalaisori. Oriin on vuokrannut Stall Helac Hb:lta Stall Poseidon Purmolta ja se sijoittuu Beseigedin tallikaveriksi Raskun oriasemalle. Lass Dancerin isä on Alf Palema ja se on tienannut uransa 38 kilpailusta 14 voittoa ja 1,2 miljoonaa kruunua rahaa. Orin emä on ennätyksetön Lass Dancing (Quick Pay), jolla on Lass Dancerin lisäksi Sky Skipper 14,8a 1 290 078 SEK ja Sky Channel 14,9a 1 111 500 SEK. Suvultaan tämä ori ei niin hirveästi vakuuta, vaikka emälinjan (Nancy Hanks) kaukaisia tuotoksia ovatkin mm. tällä hetkellä suuresti arvostettu Diamond Way 14,5a, Suomessa aikoinaan vaikuttanut Minipinko 18,3a, legendaarinen Locomotive 18,8,  Zooginin emänisä Lornjett 15,8a, Lämminveristen Kriteriumin 1977 voittanut James Boy 14,8a ja Ruotsin Tammachampionatin voittaja 2003 Je T'aime Dream 12,1a. Ori ei kuitenkaan edusta näitä ns. "muotisukuja", sillä nykyäänhän siitosoriin isän täytyisi olla Garland Lobell, Valley Victory, Pine Chip, Armbro Goal..

Totesin eilen, että on ihastuttavaa mennä tenttiin, kun ei kunnolla muista tenttikirjoista mitään. Kaiken lisäksi minuun on iskenyt flunssa ja aion tasan tarkkaan huomenna mennä palelemaan raveihin. Miksi en ole menestyvä raviohjastaja ja pääse kahden viikon lomalle Brasiliaan, kuten eräs nimeltä mainitsematon raviohjastaja tekee ensi viikolla? On se niin väärin !

Talviolympialaiset ovat jälleen käynnissä. Tulin eilen katselleeksi yhdistetyn kisoja. Taitaa olla tuo korkea ilmanala aika kova paikka suomalaisille, mutta toisaalta, voihan niihin paineisiinkin sortua. Kauniita ovat maisemat Torinossa, mutta enpä hinkuaisi tuonne ihmisten silmätikuksi! Huh, huh.

PS. Älkää kysykö, kuinka sain tekstin taustan valkoiseksi, koska sitä minä en itsekään tiedä.