Ja niinhän siinä sitten kävi, että 12.11. meille syntyi pieni pitkätukkainen poikalapsi :D

Pituutta 48 senttiä, painoa 3460g ja päänympärys 34cm. Voisin koko synnytystarinankin tänne kirjoitella, se nimittäin oli aika vauhdikas kokemus. Mutta laitetaan tähän vaan muutama pikkuhassu fakta.

Oltiin nimittäin edellinen päivä sukulaispojan lapsenvahteina, sinne kuuteen-seitsemään saakka, kotiin tultiin sen jälkeen, syötiin, katsottiin töllöä, saunottiin, surffailin netissä ja söin pipareita ja suolakeksejä, sitten mentiin nukkumaan... ja alkoi kovemmat supistukset.

Noin neljältä lähdettiin viemään isompi poika mummilaan hoitoon, kun näytti siltä että ettei sitä synnytystä voi enää lykätäkään :D Neljän maissa oli poika siellä ja mies heitti matkalla vielä kirjeen postilaatikkoon ja minä kusetin koiran...Sairaalaan saapumisaika oli 4.40 ja poijjaan syntymäaika 4.43 ! Eli siis loppu sujui aika rivakasti. Enpä olisi ikinä uskonut synnytystä noin helpoksi. Kolme ponnistusta ja poika oli syntynyt. Vaikein vaihe oli koettaa pidätellä ponnistamista, kun ei se kätilö antanut heti siihen lupaa!

Sen jälkeen onkin ollut aika kortilla...nimittäin mentävä taas vaipanvaihtoon!