Ai  mikä tahti ?

Kävin tänään prosemmaistunnossa. Proseminaarityöni esittäminen siirtyi 2 viikkoa eteenpäin, eli 21.4. vasta päästään sitä puimaan. Sopii mainiosti ! Vauvakin ehtii pulahtaa pihalle. (Ainakin toivottavasti.) Aikaisempi päivämäärä esityksellehän oli 8.4. ja kun laskettu aika on 2.4., niin se olisi ollut aika tiukalla. Hiinä ja hiinä, niinku sanotaan.

Sain tänään kirjeen. <3 Ystävältä, jolle kirjoitin yläasteen 7. luokalla. Oi niitä aikoja! Näin hänen ilmoituksensa yhdessä äffyssä (siis kaikki swapparithan tietää, mitä on nämä kuuluisat FB:t :D ) ja kirjoitin hänelle, että haluaisikohan hän alkaa kirjoitella kanssani. Kuinka ollakaan, samana päivänä hän oli kirjoittanut minulle täsmälleen samoin ! Olemme pidelleet yhteyksiä siitä lähtien. Enemmän tai vähemmän. Enemmän näköjään nyt taas. Hän odottaa toista lastaan, poikaa lupailtu ja laskettu aika toukokuussa. Tyttö hänellä jo on. Näin ne vain vievät meitä, nämä vuodet.

Teetin vähän valokuvia. Raveissa tullut käytyä melko vähän, joten sellaisia kuvia ei nyt ollut montakaan. Pepen kuvia teetin sitten sitäkin enemmän. Kävin eilen shoppailemassa ! Ostin sellaisen Panda-mallisen wc-roskiksen. Kiähhähähää. Hyödynsin nimittäin Anttilan alea. Löysin yhden T-paidan 3 eurolla, ja muutakin hyödyllistä&halpaa. Tiimarista piti sitten ostaa valokuvakansio, kun näitä valokuvia seikkailee joka paikassa enemmän tai vähemmän irrallaan. Ja ultrakuvakin on nyt kehyksissä. Vielä pitäisi ostaa harsoja. Löysin netistä suht halvan kestovaippakaupan, Pobby.fi. Tilasin sieltä vaippakuoria ja harsoja. Sen lisäksi olen ostanut jotain käytettynä. Eli kyllä tässä ihan tosissaan koetetaan kestovaippailla, hyi yök :)

Saan torstaiksi leffalipun, Hääkuumetta-leffaan. Ääk ! Se on romanttinen komedia. :( Uskaltaakohan tuota mennä katsomaan ? Me ollaan itse asiassa vähän funtsittu, jos kesäkuussa vaihdettais siviilisäätyä. Maistraatissa tosin ja melko salaa.

Koulussa oli tänään namiruokaa, kasvispizzaa. Pitäisi alkaa lukea tenttiin, taas. Vastahan minä viimeksi tentin..milloin se nyt olikaan ? Tuskin ihan tänä vuonna. Mitä ! Olenko minä lusmuillut opintojeni kanssa ! Minäkö ! En kai ! En Koskaan !

Tähän vähän Pepemäisyyksiä.

1366223.jpg 

Joulu, joulu tullut on..

ja jollakin on iso kita, johon voi ahtaa monenmonenmonta pepparkaakkoria !

1366227.jpg

(Jos tätä kuvaa katsoisi, sitä voisi kutsua jopa söpöksi. Tietämättä Pedon todellista luonnetta !)

1366242.jpg

Höhö. Voihan vanha pieru. :)