Hmm, nyt en enää millään malttais odottaa. Vielä vajaat neljä viikkoa laskettuun aikaan!

Nostin opintolainaa sen verran että tällä hetkellä olo tuntuu suorastaan rikkaalta. Vaan kyllä se hymy hyytyy viimeistään kesäkuussa, kun rahavirta ehtyy. Syksyllä olen luultavasti tilanteessa että etsiskelen töitä.

Prosemmani edistyy..ja ei, en ole saanut kirjoitettua mitään. Aineistoja olen kyllä tutkinut ja lähdeteokseni on täynnä keltaisia Tartan-lappuja. Erään gradunkin eilen lukaisin tutkielmaani varten, yllätyin ihan miten mukavaa tekstiä graduteos saattoi olla. Kun itse teen gradun, kirjoitan ihan sillä lailla ! Onneksi en ole enää suomen kielen puolella. Siellä gradua katsotaan niin tarkkaan ja jos erehtyy pistämään sinne jotain omaa kivaa, heti teilataan ja ammutaan siihen paikkaan. Ainakin siinä toisessa graduryhmässä.

Leivoin toissapäivänä mustikkapullia ja ne saavuttivat niin suuren suosion, että kaksi pussillista hävisi parempiin suihin. Täytynee ostaa lisää hiivaa ja tehdä joku päivä uusia, mustikoita nimittäin on. Tänään ajattelin kylläkin tehdä jotain niinkin hienoa kuin "kuningatarpiirakan". Sellaisen mihin tulee vadelmia ja mustikoita. Ja pitsaa ruuaksi. Se tosin vaatii kauppareissua, koska pitsahan ei ole mitään ilman juustoa.

Lossi, olen iloinen kun minut muistetaan vielä ! Ja naat, kyllä se vauva sieltä toivottavasti jossain vaiheessa rohkenee tulla. Kävin eilen ultrassa ja vauva potki ultra-anturia koko ajan kun yritettiin ottaa mittoja. Mittaamisesta ei siis meinannut tulla mitään. Että sellainen AD/HD-tapaus sieltä on tulossa. :/ Itse olisin kovin tyytyväinen jos se päättäisi syntyä vaikkapa kahden viikon päästä. Yritin jo ehdottaa sille että eikö esim. 17.3. olisi hyvä syntymäpäivä. Vaikka eihän se minua kuuntele. Painoarvio oli tällä hetkellä 2421g. Iso pötkäle !!!

Ensi viikosta näyttäisi tulevan vauhdikas. Maanantaina on konjunktiiviharjoituskertaus, tiistaina prosemmatapaaminen, keskiviikkona neuvola, torstaina italiaa, perjantaina tentti. Emmepä kerkeä kyllästyä. Ajatella, toiset ne tässä vaiheessa viettää äitiyslomaa ! No, opiskelijoillahan ei ole lomaa koskaan. :) Me vain laiskottelemme ja elämme valtion rahoilla. Eläköön opiskelu !