Se tapahtui tänään, eli eka hammas puhkesi pojalle.

Toinen alaetuhammas. Vasen. Ai. Se on niin söpö. On se vaatinutkin paljon itkua, kuolaa, ja 3 milliä nestemäistä Panadolia. Verta ja kyyneliä. Mutta siellä se nyt näkyy, pikkuisen pojan suussa.

Maanantaina vietettiin puolivuotissynttäreitä. Tein suklaakakun ja syötiin sitä kaverin luona. Tiistaina oli neuvola. Ukkeli on 67 senttiä pitkä ja painaa 7740g. Ja huh, se etenee jo lujaa. Ryömii pitkin keittiön lattiaa. Nousee konttausasentoon ja siinä heijailee jalat suorina. Ja hyräilee. Vierastamiskausi alkoi välittömästi maanantaina ja kaikkien uusien ihmisten näkeminen on sen jälkeen ollut painajaismaista. Eilen pikkusiskoni tuli kylään ja poikaparka huusi suoraa huutoa aina kun kuuli hänen äänensä tai siskoni sattui vilkaisemaankaan poikaa. On se rankkaa tuo elämän alkutaival!

Tänä aamuna Toni taas melkein tipautti itsensä sängystä. Vaikka olin edessä, se oli jotenkin päässyt ohitseni ja oli ihan sängyn laidalla, kun heräsin (kuulin että pojan kikattelu kuului ihan väärältä puolelta. Huh huh, onneksi ei kerennyt tipahtaa!!). Kerranhan tuo jo tippui sängystä, sängyn ja pinnasängyn väliin. Oli onnistunut siirtämään pinnistä sen verran että mahtui itse siihen. Ihme otus!

Niin ja järjestihän Toni taidettakin eräänä aamuna :) Katsokaa ja ihastukaa!

1960732.jpg