Ohh, meidän pojasta tuli virallisesti ihminen. Se sai Kela-kortin!

Lääkärissä käytiin tarkistamassa pojan pumppu. Siellä ei ollut mitään moitittavaa. Täysin terve sydän ! Ja äippä oli kovin huojentunut.

Eilen heräsin 8lta siihen että joku KIKATTI. Se katteli katossa roikkuvaa eläinmobilea ja KIKATTI ! Tänä aamuna sama homma. Väittäisin että aika söpöä. Miesparka kun ei nähnyt, kun joutui lähtemään töihin jo aikaisin aamulla. Se tosiaan alkoi tällä viikolla työt. Tylsää. Olen päivät yksin ja huominen tenttikin jää väliin, kun en saa lapsenvahtia.

Koira on ihan kuollut. Helle on syönyt siltä voimat. Ulkona reippaasti yli 20 astetta. :) Ihan meikäläisen keli. Kohta pakkaan Tonin vaunuihin ja lähden hakemaan kaupasta sapuskaa. Täytyy varmaan kyllä siirtää pakasteiden ostamista. Tosin ei meidän pakastimeen edes mahdu! Se on täynnä maitoa. :]

Hymyilin pojalle ja se hymyili takaisin. :) Tosi kiva kun se on alkanut vähän kommunikoida. 2kk mitat on muuten 5700g ja 55,7cm. Eli painoa tullu 2kk:ssa n. kolmisen kiloa. Ei hassumpaa. Tosin ei sen ihan samaa tahtia tarvi enää kasvaa, minulta loppuu hauikset kesken !

Pitäis saada perunatkin maahan. Mut lähden kauppaan ja ostan samalla jäätelöä. Tykkään Dajmista ja Jättiksestä, tosin vain Vadelma-mausta. Muut on Hyi.1618007.jpg

kaunis hymy. <3

1618009.jpg

rento kesäasento !