Lisää mustaherukoita.

Välillä olen lukenut kirjaa. Kirsti Palton Juokse nyt naalin poika. Melkein voisin suositella luettavaksi sitä itse kullekin, sikseenkin kivasti se on kirjoitettu. Harvoja suomalaisia kirjoja joita pystyn lukemaan. Tai ehkei ihan suomalainen, eli luultavasti juuri siksi.

Väsyttää kovin. Ulkoilmaelämä on rankkaa. Kertoisin nyt sen sadun, mutta kun en enää muista sitä. Keksin tänään marjapellolla uusia, mutten valitettavasti enää muista niitäkään. Ehkä pitäisi olla koko ajan nauhuri kauluksessa ja pajattaa siihen. Sitten viimeistään tulisi piipaa-auto hakemaan ja pääsisi pois ! Miten ihanaa.

Setä yritti tänään tulla meille ojan yli mutta kupsahti suuren kaljamahansa kanssa ojaan. Jäi sinne ähkimään kunnes isä tuli viereen katsomaan mikä hullu juoppo siellä ölisee. Semmoinen setä se. Siinä se sitten isän kanssa herukkapellolla valitti ja voivotteli sitä miten maalaisi talonsa mutta kun on jo niin vanha ja raihnainen. Eihän kukaan nyt tule vanhaksi ja raihnaiseksi, kun on ryypännyt 40 vuotta!? Ei toki.

Suunnittelin kuvauksiani.

huomenna ti 7.8. eräälle yksityistallille Reisjärvellä kuvaamaan,

12.8. Pihtiputaan ravit

17.8. Ylivieskan ravit

25.8. Jyväskylän V75-ravit

eikös näillä pääse jo hyvin taas vauhtiin, mitä ?

Reippain mielin jatkakaamme taivaltamme ! Eiköstä niin. Hihih. Tuli mieleen Pelle Hermanni.

Lizz