1996492.jpg

Totesin juuri Vuodatuksen aika hitaaksi. Eipä se sikäli minua haittaa, enhän käy täällä enää niin usein kirjoittamassa (kuin pitäisi). Aika vain jotenkin vilahtaa ohitse. Olin ajatellut osallistuvani kursseille ja kenties jopa tentteileväni, mutta jotenkin en vain malttaisi olla olematta tuon pikku poikasen kanssa. On niin uskomatonta, kuinka se oppii uusia asioita joka päivä. Tänään se kekkasi, kuinka soivan lelun saa soimaan kun vetää narusta. Ja ah sitä hymyä jälleen kerran! Minä osasin!!!

Toni alkoi sitten tällä viikolla sekä kontata että nousta pystyyn. Hurja vauhti. Ikää oli pystyyn noussessa 6 kuukautta, 2 viikkoa ja 1 päivä. Ei olisi tarvinnut vielä. Sen olisi ehtinyt myöhemminkin. Nyt on tulossa toinen hammas. Ollut melkoista kitinää pari viime päivää. Panadolia on taas kulunut. Kohta joudumme kai ostamaan uuden purkin, sitäkin.

Olin aikeissa kirjoittaa kunnallisvaaleista, mutta eivät ne kovin tärkeiltä tuon pikkumiehen rinnalla tunnu. Äänestämään aion kuitenkin mennä, vaikka en ole vielä varma ketä äänestän. Vielä on siis teillä, kunnallisvaaliehdokkaat, aikaa vaikuttaa! Kuka saakaan minun ääneni! Olen ajatellut äänestää ihmistä, joka olisi tavallisen ihmisen asialla. Tämä pudottanee listasta suurimman osan Kokoomuksen ehdokkaista, he tuntuvat kosiskelevan vain yrittäjiä äänestäjikseen. Toisaalta puolueiden välillä ei ole juuri minkäänlaisia eroja, ja sekin tekee vain tästä entistä hankalampaa - ja saa ajattelemaan et on yks hailee, äänestääkö ollenkaan.

Hesarissa se vasta mahtava mielipide oli ollutkin. Joltain mummelilta oli kysytty että minkälaista häiskää hän aikoo äänestää, niin vastaus oli, että sellaista joka laittaisi lastenvaunulla kulkevillekin bussimaksun! Mielestäni tähän mennessä Hesassa - eli Stadissa - ainoa hyvä asia on ollut se, että siellä pääsee lastenvaunujen kera bussilla ilmaiseksi. Muuten liikkuminen olisi hankalaa, ja siitä tekisi muillekin hankalaa. Jyväskylä saisi ottaa tuosta Helsingin systeemistä mallia! Ääneni menee varmasti ihmiselle, joka on kanssani tästä samaa mieltä! Ja ainakin yksi sellainen ehdokas löytyykin (olen tehnyt kotiläksyni).

1996497.jpg

Meillä on olkkarin järjestely käynnissä. Saapa nähdä millainen sekasotku siitä tulee. Tavaroita vain siirrellään paikasta toiseen. Niinpä niin, ongelmanratkaisuksi tarvittaisiin uusi, tilavampi asunto. Vaan ei näillä vuokrilla.

Hyvee syksyy! Toivotaan että pian sataisi lunta, joka päättäisi tämän tolkuttoman pimeyden. Toni on onneksi aikamoinen väriläiskä. Kuinka moni bongasi hänet Seiskassa? =)

1996498.jpg