Kuten otsikosta huomaa, pitkällä ollaan. :o

Ei poksahtanut meidän pääsiäismuna! Ei. Lapsparkaa alkoi ujostuttaa eikä se haluakaan seikkailla ulos turvallisesta piilopaikastaan. Ilmeisesti. Tein hätäisesti sellaisen johtopäätöksen. Huomenna alkaa 40. viikko eli laskettu aika on jo ensi viikolla. Hupsistakeikkaa.

Varpuseni. Mulla on vaan lähinnä sellaista heppa-aiheista swappia. Tosin on tuossa vähän muitakin mutta tosi vähän. Sellaisia muunlaisia on lisää jossakin, mutta taitavat olla jo niiiin vanhoja, ettei hyödytä kaivaa niitä esiin. Mutta mikäli tiiät jonkun jolle uppoais hepoaiheinen swappi niin voisin käyttää törkiästi hyväkseni ! Tuota swappia on siis öö, joku 10-senttinen pino. Decoja, slämejä ja ähvyjä. Minä muuten aattelin että voisin piruuttani etsiskellä äffyistä ihmisiä joille voisin kirjoittaa. Missään kun ei ole enää sellaisia kirjeenvaihtopalstoja, tiiätkös!  Ja olen tilanteessa jossa minulla riittäisikin yllättäen aikaa parille kirjekaverille. Kirjoitin taas pari kirjettä. Postimerkkien liimailu on mukavaa, varsinkin kun nykyään on paljon sellaisia merkkejä joita ei tarvitse edes nuoleskella. :D

Avokki lähti katsastuskonttoorille esittelemään autonsa uusia penkkejä. Niitähän piti siis lisätä muutama, kun perhe kasvaa yhdellä jäsenellä. Samasta lystistä tulee autolle sitten huikeasti käyttöveroa lisää. Niinpä niin. Valtio rankaisee kun mennään tällai lisimään. :/ Ikään kuin ei tuossa polttoaineen hinnassa olisi jo riittävästi rankaisua. Ihmettelen kyllä, miten ihmiset oikeasti ovat niin rikkaita ? Uutisissa kun julkaistiin tutkimus, jonka mukaan tonne kahteen euroon/litra voisi polttoaineen hinta nousta, ENNEN KUIN ihmiset alkaisi todella vähentää ajamista. Siis anteeksi mitä ?! Tiesittekös, että Malesiassa litra bensaa maksaa vähemmän kuin pullovesi täällä meillä ??

Viime viikolla oli sähkökatko ja meiltäkin sähköt 2h poikki. Olin sen sattuessa juuri kaupassa valitsemassa margariinia. Tuli yllättävän pimeää. Margariinin löysin kännykässä olevan valon avulla. Oli koomista kävellä kaupungin läpi kun edes liikennevalot eivät toimineet. Oli pientä kaaoksenpoikasta ilmassa. Näin riippuvaisia olemme sähköstä :) Kotona kyllä ärsytti, kun ei voinut lämmittää ruokaa. Jouduin syömään karjalanpiirakoita kylmänä perkule. :/ Onneksi minulla on kännykässä radio, joten sieltä tiedotuksista selvisi, että jossain Tourulan sähköpääkeskuksessa se päävika sitten oli, ja lisävikoja sitten muualla. Ei täällä toimi mikään. Tourunportin huoltsikalta tippui kattokin alas. Ja Vaajakoskella päästivät humalaisen tippumaan jäihin. Täysin toimimatonta touhua !

Olen yrittänyt lukea ympäristöfilosofian tenttiin. Esimerkiksi herroja White Jr, Hargrove, Passmore, Attfield. Kuka heistä välittää ? Kyseenalaistan koko filosofian tarpeellisuuden. Ajatellaanpa vaikka jotain Nietzscheä taikka Leibnizia, tai vielä pahempaa - Spinozaa ! Voiko joku oikeasti väittää, että joku näistä herroista oli oikeasti järjissään ?

Olenkohan minä ? No, sen pohtiminen ei ole relevanttia. Voisihan senkin tosin kyseenalaistaa jo silläkin perusteella, että lukeeko kukaan oikeasti rationalistinen ihminen tosissaan filosofiaa? Tai siis filosofiaa tosissaan.

O tempora, o mores.

Heh,  heh. Festina lente.

Ja muuta mukavaa:

http://www.internetix.fi/opinnot/opintojaksot/8kieletkirjallisuus/kielet/latina/100sanon.htm